Dsmartburada.com Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >D-Smart Cihazları Genel Bilgiler >Cihazların kulanımı
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D-SMART uydu alıcısına manuel yazılım yükleme tali

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
admin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 39
  Alıntı admin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D-SMART uydu alıcısına manuel yazılım yükleme tali
    Gönderim Zamanı: 15.Nisan.2009 Saat 18:14
Yeni çıkan yazılımı D-SMART uydu alıcılarına manuel yüklemek kumandanızdan da mümkün. Manuel yükleme için aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekmektedir.

Manuel yazılım yükleme nasıl yapılır?

1- D-SMART kutusunun fişi prizden çekilir,
2- Fiş tekrar takılır,
3- D-SMART kutusunun ön sol tarafındaki 3 adet (STANDBY , MAIL , RCU) kırmızı led’ler yanıp söner,
4- Tek ışık yanıp söner,
5- Tekrar 3 kırmızı ışık yandığı anda kumandanızdan arka arkaya 2 kere GERİ tuşuna basıp , 24 85 kodunu kumandanızdan tuşlayınız,
6- Karşınıza gelecek olan ekran yazılım yükleme ekranı olacaktır (NDSMMIVLoader)
7- Bu yükleme tamamlandığı zaman D-SMART kutusu başlangıç ekranına dönecektir.
Yukarı Dön
sheepish Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı sheepish Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2010 Saat 10:50

yardım !!

Next cıs modeli olan cihazıma 22/12/2009 tarihinde manuel yazılım yükledim  kumandanın kanal değiştirme tuşunun üstünde bulunan + ikonlu tuş yani kanalda oynayan programın bilgisini gösteren buton düzgün çalışmıyor sürekli aynı yazılar çıkıyor örneğin cnnturkte iken kanal d ye geçtiğimde + tuşuna basıp kanal d de oynayan program bilgisini almak istiyorum ama cnnturk teki program hakkında bilgi veriyor başka bi kanala daha geçiyorum ama gene cnn turk hakkında bilgi veriyor o anda hangi kanaldaysam o kanalın bilgisi görünmüyor lütfen yardım edin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör